Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en för mig upplevd demon/satan


Klart det smakar fint

Känna mitt levande kött smälta i din mun
Krossa mina ben med dina käkar
Frossa i mitt blod
Som en gång
Flöt


Klart det smakar fint att tugga sönder mitt liv
Omöjliggöra mina möjligheter
Att göra det du aldrig gjort
Vara en hjälpsam hand

Hoppas du begriper
Vem som skall
Frukta
Vem




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-08 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt