Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärleken


Kärlek








Kärlek
Kärlek, kärlek,kärlek
du är solen strålande i våra hjärtan
du är en berusande väderlek

Kärlek, kärlek, kärlek
tänk om man kunde köpa dig på burk
utifrån en flaska ta sig en slurk

Kärlek, kärlek, kärlek
du gör mig öm och vek
när du schvissar i aorta
blir jag alldeles borta

Kärlek, kärlek, kärlek
det är om dig vi drömmer
letar å söker… var finns du… din dummer

KÄRLEK


Gurra the snurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP