Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig (2014)


Det finns dom som säger
att allt är heligt
kanske har dom rätt
men jag längtar för mycket
för att prisa någons ord..

det finns inga distanser
och inga mil mellan oss
friden lyser i mitt hjärta
det som ropar efter ditt
jag säger bara, kyss mig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten