Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olycklig kärlek, kan beskrivas så här..


I am like you, I like you

Du var delta jag var alpha
en pusselbit
i min sjö
i min säng
aldrig mötte jag en vis man, isånnafall var det en kvinna
dig mötte jag aldrig
du var aldrig där
du var i min fantasi
men lyckliga människor fantiserar inte
nu är jag ensam
jag hatar att vara ensam
jag hatar att vara deppig
det är inte sån jag är
jag saknar tryggheten i att vara ledsen
jag är för glad
måste bli värre snart
du gillar mig inte




Fri vers av IQ
Läst 624 gånger
Publicerad 2006-03-20 09:49



Bookmark and Share


  vitsippebarn
det fångar mina tankar direkt, hur många gånger har man inte hatat att vara ensam. mycket bra
2006-03-21

    Morning Glory
jag saknar tryggheten i att vara ledsen
jag är för glad

Så rätt och så sant! Känner igen det.
Fint skrivet som man skriver.
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ