Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personligt, Personligt! Tjejen dumpade mig, såhär känner jag!


Sexuella fantasier om Bambi

Sanning
i ett skal
att jag var där
samvetskval

Hoppas du känner
samvetskval
du var varm men sval

Blött
vacker
luktade sött
sa du var trött

Min lilla bambi flicka
varför kände vi inte lika
ur dig rann min favorit dricka

Dina naglar
dina ögon
som en poet skilljer jag dikt från verklighet
det är så mycket säkrare med ljusen släckta.
mörker i mig,
nej sluta inte bli en tonåring

Jag är lycklig, att jag överhuvudtaget fick känna din insida.
Önskar det vore för evigt
skulle inte ha tröttnat på dig
som du gjorde på mig.

Pantas ej!




Fri vers av IQ
Läst 529 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ