Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infall.

en värld fylld av ingenting
är en värld tömd på allt
ändå lockas vi av deras ytlighet
med känslor i pant
säljer vi sanningen
och skrubbar av insikten
en timme innan jobbet
vi lever på hoppet om en tidig död
men intalar oss att vi är odödliga
trots detta glömmer vi en simpel sak
att det är hoppet som gör oss odödliga
"så länge jag andas, hoppas jag".




Fri vers av skogarna
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna