Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du över alla ängar (2014)


Ingenting mer än du
drabbar mig i helhet
du tar ditt väsen
och bara går in i mig..

så sången är redan sjungen
alla liv har sitt pris
men vårat är nu funnet
det är du över alla ängar..




Fri vers av Järnkatten
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-10 17:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker, vacker
2014-03-10

  KYREUS of Sweden
Sköna ord & känslor!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten