Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (första för i år)

 

påfågelsöga

färgglada krokusblommor

väl valt gömställe

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-10 18:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur att vi ändå får syn på dem, trots gömstället...härlig haiku...
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
så fint
2014-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Den första för i år blev bra.
Färgrik haiku.
2014-03-11

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra