Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


Personlighetsförintelse 1 (Äckelensam)

Hon går där på tår
Med sitt uppsatta hår
Där över gatan lång
Havsängeln min, det är hon

Mina läppar suktar, jag vill ju vara där
Jag vill vara nära dig, så nära att jag når
Även om jag kanske inte får
Kärlek är vad jag vill ha, på nära håll
Den kärlek som finns mellan oss
För du är det enda jag vill ha älskling

Men du hatar mig, jag hatar dig
Vi kan inte, och du har förintat mig
Jag vill fly dig, du äcklar mig
Du lämnade inget kvar
Döden bara dansar med mitt skal
Tack för att du gjorde ditt bästa med att förinta mig




Fri vers (Fri form) av Jim Friberg VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-10 18:50



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Ja, du skriver, svettas, blöder med dina texter, så bra!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP