Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan förstörd




Du kan inte riva ner mig
Jag är redan en
Trasig mur

I spillror

Ledsen att säga det
Men du kan kliva åt sidan
För sanningen är

Jag är redan förstörd




Fri vers av Tess74
Läst 117 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-10 19:08



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Love it.
2014-03-11

  Lars Hedlin
Känslan av vemod....
2014-03-11

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet! Sorgligt innehåll men jag gillar den.
2014-03-10

  Hon kallar sig poet VIP
Vacker med vemod...
Få ord, räcker gott ibland
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74