Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pk-maffian och vad hände med kampen då?

vi behöver inte mycket
bara något
som får det att
gnistra i ögonen
brinna på tungan och
explodera i hjärtat

du är tändvätska
för mitt tankebål









hon undertecknar med
sin signatur på handlederna
han har fingrarna i halsen
och revben som längtar ut



det är inte lätt
när du försöker förstå
hur du ska göra
för att vara dig själv



så vad gör det
att du är lite lätt överviktig
vad gör det
att du inte är helt straight
vad gör det
när de tittar snett
tänker fy fan





minns hur vi fylleskrek med i tonårspoppiga låttexter om att erövra världen och antikonformism. minns hur vi köpte vodka av serben som sålde i sin bil på willy's parkering. minns hur vi förbannade allt vi aldrig ägt. minns stampande converse. minns blicken bortom ozonlagret.



och så vaknar vi
ur vår vila
och det är dags
det är här
det är nu
vi kan inte vänta längre
2014







jag får hjärnblödning
varje gång någon frågar
om feminismen gått för långt


och kan du inte se
att jag bär min ensamhet
utanpå kläderna
så kan inte någon bara
ge mig mitt liv tillbaka
eller en kram
i alla fall



för jag balanserar på horisonten
och måste hålla mig i gathörnen
för att inte förintas

















jag är blattelover och
det är vårt land också




Fri vers av gnupung
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-10 19:46



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Älskar denna så mycket
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

gnupung