Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg dig såg jag mitt hjärta (2014)


Du var som tidlös musik
en ängel kommen i dimma
min önskan var så stark
allt kändes som blott en imma

i ögon fuktade av kärlek
som jag inte kan rå för
är du allt och mycket mer
du finns där och du berör




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-10 21:50



Bookmark and Share


    ordskalv
Känner igen. Fint textat!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten