Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen aning



Ingen aning

Jag antar det

Allt blev bara en liten snett

Eftersom jag har ingen aning, bara antar det

Även om man tapper inspiration och har ingen vett

Undrar nu på vilken sett

Vad bra och underbar att hjärnan ordnar allt


Till slut har alla ord blivit rätt










Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-11 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas