Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tekst - spoken word


Systemet


Systemet er som
et maskingevær
designet for å drepe

- all arbeidslyst
og arbeidsevne

helt ned
til siste
bit

alt som er igjen

er et grått

skjellet

ute på et jorde

blandt fordervede

avlinger

roboter styrer
fra øverste hold

programert til
å trykke på de
riktige knapper
i ført sine Hersker- kapper

de kommer i fra alle hold
anonyme - helt like
programert av mennesker
uten ansikter - gjemt bak
paragrafer - programert
til å drepe - all arbeidslyst
- all arbeidsevne

pakket inn i kurspakker
inngjerdet av et gjerde
i hvit Stakitt - får de
statistikken til å vise
seg i fra sin beste side
så de kan stå der og smile
fornøyd - men fakutm er
at statistikk er lett og lyve med
- som å klyve et stykke ved
for å bygge et fint gjerde
- i hvit stakitt

systemet tar drepen
på mange sjeler

og alt som står igjen

er et grått skjellet


- ute på et forlatt jorde




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-11 14:52



Bookmark and Share


    juanito
Mycket bra.
2014-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Slik er verden, men ikke Guds Rike.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K