Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa i mig, bygg bo





Jag ligger här
Väntar på dina fingrar
Som ska smeka mig

Låt dom vandra
Över hela min kropp

När du vänder mig mot dig
Och låter saften i mig
Landa på dina läppar

Sluka mig
Ät upp mitt inre
Bit mig hårt överallt

Låt mig känna hur hård jag gör dig

Kom in i mig
Stanna
Bygg bo

Du är någon
Som får stanna för alltid




Fri vers av Tess74
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-11 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen intensiv och bra!
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74