Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig hårt!

Ser en reflex i spegeln

Du står bakom mig

 

Håll om mig hårt

Ge mig en chans i ljuset

 

Ge oss natten i värme

fram tills gryningens solstrålar

 

Jag gick genom en tom sal

Kände det kalla golvet mot mina fötter

 

Men plötsligt stod du där

Och hela världen blev varm

 

En enkel dröm

Du och Jag

 

Låt känslan ta oss till en vacker plats

om så bara för en natt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 497 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-11 17:11



Bookmark and Share


  aol
så fint så ömt så kärleksfullt så berörande skaaldat.
2014-03-31

  Tess74
Fint!
2014-03-18

    ej medlem längre
http://www.youtube.com/watch?v=XYn_9rVqJKc


2014-03-17

    ej medlem längre
Så vackert diktat!
Fin bild.
2014-03-17

  ULJO
Underbar text som bara måste få ett bokmärke
2014-03-17

  Lindha W Gustavsson
Kan med lätthet "känna" din eviga längtan! Vacker.
2014-03-16

    ej medlem längre
Vilken underbar reflex!:)
2014-03-14

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet.
2014-03-13

  louisegirl
Vackert,ömt och fint!
2014-03-12

  Lasseman VIP
Bara så bra och inlevelsefullt skrivet Lars..
2014-03-12

  Destino
En enkel dröm

Du och Jag


Låt känslan ta oss till en vacker plats

om så bara för en natt

tror inte att ord kunde vara så magiska, helt underbart Lars...

2014-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekens värme...så ljuvligt...
2014-03-12

  Angel of love
Älskade denna, så ljuvligt vacker.

2014-03-11

    ej medlem längre
En vackert diktad text.
2014-03-11

  Eliza-69
Fint o ömt
2014-03-11

    ej medlem längre
Mjuk o innerlig önskan,
en enkel dröm
du och jag,
fint Lars..
2014-03-11

  Teresia Ridell
Varmt och ömt. Fint med den avslutande textraden som ramar in det hela vackert.
2014-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker önskan i kärlekens tecken!
2014-03-11

    ej medlem längre

Fint Lars
2014-03-11

  Lena Själsöga Keijser
vackerönskan
2014-03-11

  Rozsi.kovacs

mycket vackert o ömt Lars
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin