Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig som döden saknar mening

Frigör anakret som du alltid gjort

Tidens ryttare rider fort

Brinner gör ditt franska fort

För allt som nå'nsin runnit bort

När lerigt regn har blivit torrt

Låt mig fatta mig så kort

Jag kan, utan att missa nå't

Jag saknar dig som skeppet saknar segel
Som narcissisten saknar sin spegel
Som en engelsk byggnad utan tegel
Som undantag utan regel

Jag saknar dig som livet saknar kickar
Som kärlekens flackande första blickar
Som en farfarsklocka som inte tickar
Som brev som ingen skickar

Jag saknar dig som en familj saknar sammanhållning
Som gardiner saknar fållning

Jag saknar dig men vi är vana vid försening

Jag saknar dig som döden saknar mening















Fri vers (Fri form) av Cocopayanut
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-03-11 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocopayanut