Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det försvinner, vem bryr sig?

När ljuset och mörkret förenas.
Jag gillar tryckare i regnet.
Som en vild storm griper tag i ett paraply.
Om det någonsin blir en ljusblå höst.
Vilset vandrar en skugga.
Tänk dig att vakna till ljudet av snö.
Sommar är bara en årstid.
Det finns visst tid kvar.
Jag förmår inte tänka en tanke.
När blinda människor väljer sida.
Sängar bäddade av Beduiner.
Om Titanic sjunker igen.
Himlen flyger försiktigt.
Flygplanet landar i elden.
Helvetet är nära när tårar.
Det kostar mer än det känns.
Silverskedar i lådor av bly.
Mitt minne är bra mycket bättre.
Det känns som att vakna i vinden.
Och om det försvinner, vem bryr sig?





Fri vers (Modernistisk dikt) av Cocopayanut
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-15 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cocopayanut