Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tiger på bron


En stillsam tigers funderingar faller mot ytan. Som Puhpinnar fast oflytande.  Sucktankar faller det också. Lite lättare av karaktär men tröttböjda. Som öron. Utan hasselmusfyll.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 422 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-12 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grundannorlunda greppkaraktär på denna. aforismdreads nästa.
2014-03-15

  Lärling
Underbar!
2014-03-15

    ej medlem längre
du är så skönt respektlös med dina ord, så lätt anslag. charmigt.
2014-03-12

  Starkast
Fina påhittade ord, ger så mycket mer känsla och karaktär!
2014-03-12

  Peter Stjerngrim VIP
Du vet vad som fattas mig ...
Kram
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP