Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första besökaren





Lyfter upp dig
I mitt knä
Låter ditt hår
Falla över mitt ansikte

Drar in doften av hela dig
I min själ

Känner på din hud
Andas din närhet
Och kysser sedan dina läppar

Låter min tunga smaka din

Letar mig fram
Till ställen i dig
Där ingen har varit förut

Där jag är första besökare




Fri vers av Tess74
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-12 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow!
2014-03-13

  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-03-13

  Carina Bendix
Bra skrivet.
2014-03-12

  Nolltillhundra
Gillar!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74