Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dukade bord

du kysser mig
fastnar med tungan på min frostiga själ
jag är mattare än nattsvart tyg
jag ser på dig
bländas av din slående utstrålning
du är det som glimmar
jag är nattens duk
du är stjärnorna på den




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-12 22:58



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Målande. Vackert. Bra.
Gillar.
2014-03-13

  Bo Himmelsbåge
Väldigt vacker o poetiskt skimrande dikt!

Tack!
2014-03-13

  mickech
Bra så!!
2014-03-13

    ej medlem längre
Snyggt..
2014-03-13

  anits VIP
Vacker poesi.
2014-03-13

    ej medlem längre
jättefint skrivet.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling