Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enbart för mina egna ögon

Enbart för mina egna ögon
som är spegeln till min själ
Fördömd i ett stilla ögonblick
långt bort i horisonten
Ärrad för alltid
djupa variga sår
Bränd och sotig
efter lek med elden
Stum av förundran
i en stilla eftertanke
Utan liv
när det dagas




Fri vers av Nephlinea
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea