Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina andetag tar jag mig fram idag

Uppgivet i själen
Vem är jag idag

Med hjälp av en ängel
Du ger mig trygghet när dörren är stängd

Som öppnar upp något som får mig att leva nu

Alla år som jag bara längtade bort.
Till ett paradis med någon av samma sort

Om ingen kunde se mig för den jag var
Inget kändes äkta som du och jag idag
Nu mera blåser vinden i segeln

Och livet lever varje minut till slut
För jag andas ut

En del av mej...

(Axplock ur min flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 283 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-13 20:14



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Här har ristats en skön känsla av trygghet och ro. Det är gudomligt att ha en egen ängel...
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
hemkomst
2014-03-14

    ej medlem längre
Berörande vackert skrivet,
2014-03-14

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-03-14

  Fem hjärtan VIP
Väldigt vacker!
2014-03-14

  aol
så vackert skaldat vännen,
2014-03-13

  Angel of love
Känslan av frihet finns i texten. Väldigt fin.
2014-03-13

  bumerang
Oj, va häftigt. "alla år som jag bara längtade bort". Skulle velat ha en punkt efter det.
Härlig filosofi
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis