Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Tystnaden och allvaret

 

Något allvarligt var över naturen

de gamla träden stod rad på rad

nedtyngda och böjda

draperade i vitt

 

De har fått bära länge nu

 

De står ut

de står kvar

väntar in 

 

väntar

befriande vinden

 

vet att den

kommer

 

ljuset  luften  doften

viskar löften

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-13 21:17



Bookmark and Share


  Louise Sparring
Fin text. Gillar speciellt de två första styckena men även kontrasten mellan allvar,tyngd i första delen och lätthet, ljus i andra.
2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, den kommer...naturen vet, vi vet...härliga ord...
2014-03-14

  AstridElisabet
Mycket vackra rader!
2014-03-14

  Nina.H
Njuter av dina ord.. tystnaden kan säga mycket..
2014-03-14

  louisegirl
Så vackert !
2014-03-14

  petter rost
Väldigt vackert Lärling. Att lyssna till tystnaden är helt nödvändigt för att överleva - du gestalta det så rikt, så fint.
Tack!
2014-03-13

  aol
verkligen vackert skaldat vännen,
2014-03-13

  Yeppis
De tar säg med orden..

Mycket bra skriven :)
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling