Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustration


Konversation

Det var nu du sa

jag har ju sagt vad jag menar!

Det var nu jag sa

vad är det du menar?

Det var sen du sa

nu slutar vi denna konversation!

 




Fri vers av Undine
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-03-15

  Tess74
Hear Hear! Bra förmedlat
2014-03-14

    ej medlem längre
Tydligt och bra!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine