Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar ger sin vackra bild

och jag vill att timmarna ska stå still...

Där under stjärnorna står jag

Ni skyddar och hör
känner hur ni berör...

Himlen brinner,
med änglar kärlek och längtan ...

För att se den vackra färgen runt,
när himlen ändras från rött till blått ...

En del av mej...

(Axplock ur min flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 762 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-03-14 09:16



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Å så vackert skrivet och vilken otrolig bild.
2014-03-17

  Bo Himmelsbåge
Grattis till placeringen!
2014-03-17

  Bo Himmelsbåge
En fin vacker o berörande text
om våra viktiga skyddsänglar... !
2014-03-17

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-03-17

    ej medlem längre
Vackert diktat med fin bild.
2014-03-16

    ej medlem längre

Målande vacker är ditt poem ...
2014-03-16

  Chawa VIP
Så fint du tecknar ingången till himmelriket där som änglarna finns och bara väntar på att få ge av allt vi ber om...
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
vacker är denna
andning

svarsandning
2014-03-14

  bumerang
Så fin upplevelse av änglaväsen.
2014-03-14

  Eliza-69
vackert
2014-03-14

  Rozsi.kovacs

Ljuvligt Carlos
2014-03-14

  Angel of love
En väldigt vacker text.
2014-03-14

    Monica Kvist VIP
Du skriver så vackert och målande.Känner glädje när jag läser dina texter.
2014-03-14

  Bibbi VIP
Underbart.
2014-03-14

  M M Mannheim VIP
Ja änglar är fint att ha. Det var en pojke som blev räddad av en skyddsängel, nej sa pojken, det var två!
2014-03-14

  Fem hjärtan VIP
Så fina rader!
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis