Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångad utav jaget


Satyren


Jag flyr från en satyr,
Kämpar från livet i tortyr.
Men när varje dag gryr,
så faller jag, blir yr.

Natten nalkas,
Jag slutar att andas.
Livet är skört
eller är det bara något
jag hört?..


Jag fruktar morgondagens
bravader, hjälp jag får spader!
jag flyr från denna satyr,
Satyren är jag..




Fri vers (Prosapoesi) av Morbidinvalid
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-03-14 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid