Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är pusselbitarna

som var tvungna

Att klippas sönder
Och sedan tejpas ihop

Med älskling?
Två bitar räcker inte för ett helt pussel

Men du och jag

Vi

Vi är något
Men jag vet aldrig vad vi är

Men du
plus
jag är något

En del av mej..

(Axplock ur min flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 304 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-03-14 11:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2014-03-14

  Chawa VIP
Fint så fint om att hålla ihop!
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
vackertejp
2014-03-14

  Eliza-69
Fint...
2014-03-14

    ej medlem längre
Helt suverän skriven text.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis