Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K som i kanske





Jag vill ha dig
Skrev du
Vill lägga mig i ditt knä
Sa du

Borde jag utnyttja situationen
Ta din kropp till min
Smeka dina bröst
I mina händer

Borde jag kyssa dina läppar
Som väntar på mig
Låta min tunga
Landa i din mun

Borde jag låta dig sitta gränsle
Mot min kropp
Smeka dina linjer
Som trånar efter mig

Lyfta bort ditt långa hår
Från ansiktet
Blotta din vackra hals
Inför mina ögon

Borde jag smeka ditt inre
Som du vill
Känna hur våt jag gör dig
Bara genom att andas på dig

Borde jag låta mina fingrar
Få dig att komma
När jag ser på dig
Med lust i blicken

Ja kanske borde jag ta dig
Som du vill
Kanske borde våra bröstvårtor mötas
Och explodera




Fri vers av Tess74
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-14 11:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En av dina bästa!
2014-03-15

    ej medlem längre
Grymt bra skrivet!!Top 10!
2014-03-14

  mickech
Mmm farligt att leka med elden!
2014-03-14

  M M Mannheim VIP
Bröst mot bröst, lika fylliga båda två.
Kön mot kön, ja kön kan bli lång till era kön.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74