Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sittandesten




det sitter en sten
där
under


trädets grenar



lyssnar till rötternas vävan



stenen är tyngd
av molnen de släppte


de vilka ej såg
vilka ej ser




stenen svarar

breder leende ut vingar



de vilka ej såg
ser en humla flyga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-14 15:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-03-15

  ninfea VIP
som om universum öppnat sina dörrar, vackra bilder
2014-03-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så underbart att läsa. Tack
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser