Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

Är jag ett resultat av det förflutna

eller en orsak till framtiden? 




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 195 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-14 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fråga.
2014-03-20

  Annie b'larsson VIP
Du är definitivt ett resultat av det förflutna. Det räcker gå till dina föräldrar, hade de inte gjort dig i exakt rätt sekund, hade jag inte skrivit det här nu. Du är samtidigt varje sekund av ditt liv orsak till somligt som kommer inträffa i framtiden. Det är ovillkorligen så.
2014-03-15

  Lars Hedlin
Fint och bra frågeställning ..kanske är du allt;)
2014-03-15

  aol
du är bådadera
2014-03-14

    ej medlem längre
Det var en fråga....kanske både och...vi har nog samband både bakåt och framåt.
2014-03-14

    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
Både och, tror ja!
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie