Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får jag öppna mitt hjärta för dig?


Håll om mig för alltid

 

Jag ser i din blick

att jag får stanna

i din

mitt hjärta är uppenbart

ingen tanke har sin gömma

där orden flammar sitt ljus

så nära känns din värme

mig

 

Ur nylagda strofer

sjunger mitt hjärta

det talet inte förmår

förlösa

 

Nu törs jag äntligen berätta

att jag tillber

ingen annan än dig,

håll om mig

för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-14 19:34



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Man blir varm inombords när man läser dessa rader... verkligen fin...
2014-03-16

    ej medlem längre
Så fint..
2014-03-14

  Hans Christian
Jättebra! Det krävs mod för att göra det du skriver om i sista strofen.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP