Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I takt med mitt hjärta




Dunk Dunk Dunk
Hör du
Kom närmare
Om du missade slagen

Där inne
Spelas den skönaste musik
För någon
Att fånga upp

Och sedan dansa i takt
Med mig och mitt hjärta

Vill du?

Är du redo
För vad jag kan ge

Mitt hjärta är för den som vågar




Fri vers av Tess74
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-14 22:49



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert.
2014-03-15

  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-03-15

  stig wikman
OJ , OJ .
VILKET HJÄRTA .

WONDERFUL.

KRAM.
2014-03-15

  Eliza-69
Gillar den :) bra o fin
2014-03-15

  mickech
Jadu det blir många dunk dunk innan man hittar rätt rytm.
2014-03-14

  M M Mannheim VIP
Att våga är hälften vunnit. Alltså kommer jag bara halvvägs till dig,,tyvärr.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74