Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt


Blandet drops

Jeg er

i

det som minner om

noe jeg har følt før

en følelse

i en følelse

innpakket i følelser

gavepapir i gull

hyssing og krusseduller

det knittrer fra papiret

som når man åpner en gave

som når det brenner godt i peisen

som når forventningene rir på bølgene

følelser likt en pose med blandet drops

så mange farger i en pose

så mange former

så mange tanker

så mange følelser

som en pose


- med bladet drops




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-15 05:07



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vilken härlig känsla du frambringar!
Känner din godisbeskrivning som alla de små guldkanterna i tillvaron som vi upplever då och då.
2014-03-15

  Larz Gustafsson VIP
"Gotterier", som ni säger.
2014-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Candy girl!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K