Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös

Jag skriver inte ord

just nu!

Men funderar på om

jag ska det!

 

 




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-15 08:38



Bookmark and Share


  ULJO
En bra insikt när orden sviker
2014-03-15

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Men nu har du i alla fall skrivit 14 stycken... alltid en början!
2014-03-15

    ej medlem längre
så är det!
2014-03-15

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning på skrivtorka.
Ibland behöver man en paus.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER