Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De magiska orden

 

Såg du mej?

Det var jag som gick
i din skugga
varje dag
varje natt

då stjärnor gnistrade
då regnet föll
då solen värmde

medan du
kämpade mot väderkvarnar
badande i ditt anletes svett

såg du mej?

Det var jag som gick
två steg bakom dig
och beundrade
allt du gjorde
du var min hjälte

då stjärnorna föll ner
då floder svämmade över
då solen slocknade

medan du
kämpade för att bygga
din dröm
brann allt det andra
ned

Såg du mig?

Det var jag som vakade
vid din säng
varje natt
varje dag

som fortfarande hoppades
att du skulle säga

de magiska orden


P.G 20140315




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-15 13:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert och klarvaket sprider sig ödmjukheten inför närvaro av tillförlit!
2023-03-24

  DominiQueen
Jesus, Maria en sådan närvaro har jag känt sedan min första tanke.... Vilken stark text...
2016-04-16

    ej medlem längre
Riktigt fin.
2014-05-28

  Magica VIP
Vemod som verkligen går in på djupet, bra skrivet!
2014-04-13

  Carl Mikael Fäldt
Jag tolkar din text på mitt vis-givetvis!

De magiska orden uteblir -sorgen djupnar.

Så tänker jag kring din formidabla text!
2014-03-16

    snöö
Flera olika bilder skapar dessa ord där man som läsare kan göra sin egen tolkning. Tycker om hur diktar jaget återkommer till den stora frågan, såg du mig. En berörande text.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP