Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malecón

 

Från tid, genom tid till annan

har du härbärgerat människors kärlek och sorg

snabba möten

långsamma filosofiska samtal

joggande

strosande

fiskande

sittande

älskande

 

Moderliga famn

du ger och kräver aldrig

när livet skriker och plågar

vill veta

krama ur förtroendena

men du håller tyst

väderbiten, piskad och söndrad

en stolt liggande klagomur

en bro för människor

från tid till annan

 




Fri vers av Amisan
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-17 19:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-18

  petter rost
Ditt poem föder en omöjlig önskan: att höra dej berätta om din närhet till den scen du här ger en så inträngande, intensiv, förtätad bild av...
'en bro för människor, från tid till annan'.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Amisan