Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsjungfru





Ikväll tar jag en dans
Med alkoholen

Låter den fylla mig
Rena min strupe
Som dolken
I en jungfru




Fri vers av Tess74
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-15 16:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Strong and fine!
2014-03-16

    ej medlem längre
Det sprutar ur dig, men alltid vässat.
2014-03-16

    ej medlem längre
En jungfru som är så vacker nykter:)
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74