Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skenet kan bedra

bara för att jag skrattar, betyder det inte att jag inte gråter inombords
varför kan ingen se något?
ser ni inte att jag mår dåligt?
press, press, press, hela j***a tiden
man måste vara perfekt
annars är man körd

men jag är ju inte perfekt
ni kan ju alla se det!

ett missbildat äckel
ett kryp utan något värde

kan inte ett MVG-barn också ha känslor?




Fri vers av Fairy
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-03-20 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy