Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer








Den här staden
Är så jävla död

Den har dött en plågsam död
I ett koncentrationsläger
Med alla andra svaga individer
Som ingen vill ha

Och jag kan bara se på
Hur vi alla faller offer
För övermakten




Fri vers av Tess74
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-16 02:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan av uppgivenhet!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74