Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så här jag är

allt känns naturligt med dig

Vissa lämnar sår
du leder mig över och förbi
det som tillhörde igår

Du känns som en del
av något stort
som håller på att hända mig
Vår charm
det är meningen
vi ska älska varje del av varann...

En del av mej..

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller





Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 402 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-16 07:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gemenskapens hand, gillar.
2014-03-17

  Minkki VIP
Liksom för Marita O nedan blir den enkla formuleringen - stor. Det kunde vara en religiös text, men sedan förtydligar texten sig. Heligheten finns ändå där, i den mänskliga kärleken. Sådan blir min läsning
2014-03-16

    ej medlem längre
Tjusigt varmt och ömt!
2014-03-16

  Marita Ohlquist VIP
"du leder mig över och förbi".
Underbart!
2014-03-16

  aol
så fint,
2014-03-16

  louisegirl
Jättefint!
2014-03-16

    Monica Kvist VIP
Härligt! Njut av den känslan.Fint skrivet.
2014-03-16

  Eliza-69
Vackert....så kärleken är








2014-03-16

  M M Mannheim VIP
Ja så är du! Skönt för de nära dig och alla vi andra.
2014-03-16

  Chawa VIP
Innerligt om kärleken - som att äntligen ha funnit vägen hem...
2014-03-16

  Angel of love
Varmt och ömt.
2014-03-16

    ej medlem längre
Kärleksfint
2014-03-16

    ej medlem längre
Fint skrivet om kärleken..
2014-03-16

  AstridElisabet
Mycket fint skrivet!
2014-03-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis