Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar hon?

Det handlar om att falla
om att ramla och trilla
och leta efter något att kunna greppa om
hittar inget annat än din midja
som mina ben släppt för längesen.

Jag tänker på dig ibland
tänker på oss
och jag undrar om hon viskar baby
på samma sätt som jag gjorde
jag undrar om hon smeker din hals
kysser hon dina fingrar, gör hon det?
Viskar hon baby?

Marken har kommit så nära
står stadigt med fötterna på jorden
ändå finns det lakan som gör mig yr
bomull och sköljmedel
som under huden
veckar sig.

Invecklad.

Viskar hon baby när hon är under dig,
skrattar du med henne som du gjorde med mig?
Är det samma sak, känns vi likadant?
Det tar slut men ändå är det aldrig över
det blir natt och sen blir det dag igen
jag var i ännu värre skick när du gick än när du kom.




Fri vers av Linn Johansson
Läst 703 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-20 22:20



Bookmark and Share


  sotlugg
du är i klass med navid
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson