Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YOU

Det är du som får mig att le.
Det är du som får mig att skratta.
Det är du som gör livet värt att leva.
Det är dig mina drömmar handlar om.
Det är med dig jag vill vara.

Men det var också du som krossade mitt hjärta.




Fri vers av EllenF
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-03-29 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF