Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens skiftningar

 

Något större

Andligt väsen

rör vid en själ

då och då

 

En del frågar sig

-Varför inte jag?

 

Och får aldrig

något svar. 

 




Fri vers av Maya
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-03-21 08:25



Bookmark and Share


  Amoriel
Bra svar
Dom har inte berört sig själva
Med sig själva
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya