Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma är lik sin mamma - hon målar hela världen!

ny "fallen angel" :

http://www.poeter.se/myExhibition.php?expicid=12050




mamman och de glada fria brösten

 

tack mamma

för att du aldrig lärde mej

hålla käften

 

och tack för att du målade

hela världen med solsken

 

och tack!

för mina glada, fria bröst




Fri vers av sol
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-03-21 19:32



Bookmark and Share


  mb74
en mycket trevlig text:)
2006-04-10

    Bodil Sandberg
Den här hade jag missat...vilken underbart befriande dikt...
2006-04-09

  Albert
det här var vackert!
jättevackert!
2006-03-27

  hawkeye
Solskenfina rader, bejakande och fritt...
2006-03-26

  Dan Linder
ja det är bara att tacka Solmodern då :-)
2006-03-22

  Ulf Popeno
Mmm, smakade på orden: Mother of Sun.
Vilken titel...:-)
2006-03-22

  Sanningsägaren VIP
förstår du.. du är bara så baaaaaaaaaaaaaar
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
brööööööööööööööööööööööööööööstad!!!
Och du, när ska vi ta den där "Boobchecken"!?:P
*kärlek*
2006-03-21

  Last Word Spoken
Hej du tuffing, en tuff brud i lyxförpackning,
och med fria bröst... ja, du är en sol!
2006-03-21

    steffe struts
jaha... då får jag väl passa på att tacka
Sols mamma.

tack för att din dotter skriver
så underbara texter!

stefan
2006-03-21

  Jessi
*s* Gillar de tre första raderna bäst- inte f-n ska vi kvinnor hålla tyst! Men skrattet tillhör de två sista raderna- you go girl!!
2006-03-21

  Daniel_78 VIP
tack Sols mamma!
2006-03-21

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol