Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svälta räv/Svälta ihjäl


Politik/etik

 

Svälta

Välta

Älta

Ta

Älta

Välta

Svälta




Bunden vers av Per Blomqvist
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-16 20:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord som säger mycket...skickligt...
2014-03-17

  Niclas Petersson VIP
Jäkligt snyggt. Och det grafiska förstärker orden.
Gillar.
2014-03-17

  Eva Langrath VIP
Krig och maktförtryck i slingrande ord.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist