Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl och blandade vinbärsbuskar

stänk av liv
mot mig droppa
ork och driv
mig långsamt stoppa
blott ett kliv
kvar sen hoppa




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling