Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ordlek...


Huvudbry

Jag trodde i vår värld
blommorna var olika
Men så sade mig en lärd
någonting om Nejlika....




Övriga genrer av hawkeye
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:23



Bookmark and Share


  Cris
He he!!
Nej..ingen är lika..men hm.. någon slags
likhet i all olikhet finns där nog.
tankeväckande
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye