Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen rök utan eld


Könsvapenkrig!

Kuken tar sig
för pannan
och säger:
”Dessa jävla fittor
är överallt
och tror de är
ÖVER ALLT
också.”

Ståndet reser
sig på
kuken
för här
ska
fan inte
kvoteras
in några
fittor
på måfå

utan

strid.



Fotnot:
Jag välkomnar både ett jämlikt och jämställt samhälle om nu någon inte trodde det. :)




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-18 09:03



Bookmark and Share


  erkki
Skönt avspänt i ett "spänt" läge! :)
2015-12-17

  Midnatt
Haha , fantastiskt! Här ska bokmärkas ! -thumbs up-
2015-09-02

  Tess74
Hahaha klockren!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP