Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lever


Fånga Dagen

mitt hjärta pumpar blod, jag andas in jag andas ut.
jag ser mitt inre när jag blundar.
drömmer mej bort i älvornas sensuella dans,
på rosor som sticker mej så jag får känna att jag lever.
jag lever, ja äntligen lever jag.
det var på tiden, för tiden är ute......


vers1:
fånga dagen för närsomhelst kan ditt liv ta slut/
andas in andas ut ta det chill mannen njut/
ha hopp om att kärleken kan vinna tillslut/
när elden får brinna så finner vi ljus/

jag liksom leker med tanken och det jag ser är så vackert/
att alla tar en klunk av livets vatten/
och säger fuck alla er svin som har makten/
jävla kvacksalvare som ger vingar av platsen/

men jag säger tack alla er i piteå klacken/
kusten klick växer som ringar på vatten/
lusten finns väcker och lindrar då krampen/
luftar med bläcket pennan ger mej då dansen/

sen blir cirkeln sluten så jag passar till vänster/
då blinkar bruden som jag haffat ikväll män/
och då vi finns i huset så klappar folk händer/
efter det har jag fångat dagen så jag slappar med gänget/


ref:
som i LOTS är dom skadeglad som Darken Rahl/
men fuck det! jag tänker fånga denna dag/
för alla mina misstag kan jag leva med/
ber jag om regn får jag stå ut med leran yeah!/


vers2:
tittar på månljuset sitter på dårhuset/
och jag vill slå snuten som kom med blålyset/
sicksackade på vägen blev den åksjuke/
så jag spydde i säcken som nu är åtknuten/

försöker fånga dagen men det går inte/
för dom säger jag måste vara ett år till här/
så snälla slåtill mej så synen får nya glas/
lite som när jag skriver fyra gånger fyra bars/

men myglet får mej spy av hat/
är nog också därför det flyger många yra as/
ovanför stadens gator, du gör rätt i att nojja/
för min mörka passagerare lite som Dexter Morgan/

se mitt sätt att trolla se hur texten formas/
skryt ej om ditt slott om du inte sett min koja/
jag har underbubblande känslor som kommer upp till ytan/
för underhuggande människor dom får ej luft att lysa/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-18 10:12



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Låter skönt att leva men synd att det tar slut.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl